Alba Royal Hotel

Side, Turska

Opis destinacije

Zahvaljujući mirnoj atmosferi, lepim peščanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side predstavlja idealnu destinaciju za porodična putovanja. Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, ovaj grad predstavlja jedno od značajnih letovališta na južnom Mediteranu Turske. Side, što na grčkom znači nar, vekovima je bio prepoznatljiv kao jedan od važnijih trgovinskih centara na Mediteranu, gde su se mešale umetnosti iz doba Aleksandra Velikog, Rimskog carstva i Stare Grčke. Zahvaljujući tome, grad je međunarodno priznat sa svojim spomenicima kulture, kao jednim od najvažnijih punktova Male Azije. Glavni turistički delovi grada gotovo su podeljeni. Zapad je u znaku luksuza i modernog doba, sa hotelima visoke kategorizacije i prelepim peščanim plažama, dok je istočni, među lokalnim stanovništvom poznat kao ’drevni Side’, više šljunkovit, ali u poređenju sa zapadom, mirniji. Takođe, svemu tome doprinosi i činjenica da se upravo na istočnim obalama nalaze ostaci istorije grada.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Od aerodroma hotel je udaljen oko 55km, od centra Antalije 65km i od centra Sidea 8km. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2008. godine, ukupna površina hotelskog kompleksa je 10.800m². Sastoji se od 3 zgrade i ukupno ima 224 smeštajne jedinice. Pored glavnog restorana hotel ima i 3 à la carte restorana (turski, riblji i kubanski), bar na plaži kao i bar kod bazena.

Hotel je predviđen za boravak samo odraslih osoba, starijih od 16 godina.

Plaža
Hotel ima peščanu plaža gde se upotreba ležaljki i suncobrana dodatno ne naplaćuje.

Smeštaj
Sve sobe imaju mini bar (voda i bezalkoholna pića), ketler, sef, TV, telefon i fen.

Površina standard soba je 26m² i mogu imati direktan ili delimičan pogleda na more i pogled na okolinu hotela.

Superior sobe imaju površinu oko 32m².

Plaća se: telefon, Wi-Fi, room service i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima), kasna užina, kolači, čaj, sladoled u određeno doba dana, alkoholna i bezalkoholna domaća pića. 

Plaća se: uvozna pića, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Butik, frizer, doktor na poziv.

Sport i zabava
Fitness centar, pikado, uživo muzika i razne dnevne sportske aktivnosti. Hotel ima jedan otvoreni i jedan zatvoreni bazen. Wi-Fi je dostupan u lobiju i u baru kod bazena.

Plaća se: bilijar, svi sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo (hamam) i parno kupatilo.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.