Amara Premier Palace

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Beldibi, na oko 18km od centra Kemera, oko 28km od centra Antalije i oko 40km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Amara Premier Palace se nalazi na svojoj plaži, zauzima površinu od 900.000m². Hotel je otvoren 2014. godine i raspolaže sa 423 smeštajne jedinice. Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju brojni à la carte restorani i barovi, kao i dnevne i večernje animacije. 

Za decu tu su mini club (4 -12 godina), mini disco, igralište, dečiji restoran.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščano – šljunkovitoj plaži dužine 630m. Suncobrani, ležaljke i peškiri su gostima na raspolaganju bez doplate.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 423 smeštajne jedinice. Sve sobe imaju balkon/terasu, mini bar, LCD TV, telefon, klimu, sef, fen, Wi-Fi, kupatilo sa tušem.

Deluxe standard sobe su površine oko 36m². Mogu imati pogled na more ili planinu.
Deluxe room land view child friendly su namenjene samo za dvoje odraslih i dvoje dece.
Deluxe standard large sobe su površine 42-46m². Mogu imati pogled na more ili planinu. 
Duplex suite family su površine oko 65m². Sastoje se od spavaće sobe, dnevne sobe i 2 kupatila.
Duplex family suite executive su površine oko 79m² sa pogledom na more. Sastoje se od 2 spavaće sobe i 2 kupatila.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu (doručak, ručak, večera), užine, sladoledi u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gosti mogu uživati u brojnim à la carte restoranima: Tartufo – italijanski, Premier – riblji, Kyokuto – dalekoistočna kuhinja, Barracuda; kao i barovima: Lobby Bar, Beach Bar, Irish Pub, Shooter Pool Bar, Midi Bar i Premier Night Club.
Od 20.05.2023. otvara se novi tradicionalni turski à la carte restoran, kao i Vitamin bar sa velikom ponudom ceđenih sokova.

Plaća se: à la carte restorani, uvozna i premium alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Doktor, fotograf, frizer, rent-a-car, servis za pranje i peglanje veša, juvelirnica, prodavnica kože, butici, market, konferencijske sale.

Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen, aqua park, otvoreni i zatvoreni bazen za decu. Od ostalih aktivnosti gostima je na raspolaganju gimnastika, odbojka na pesku, aerobik, boćanje, pikado, časovi plesa, košarka, stoni tenis, vaterpolo, tenis, fitness centar, kao i razne dnevne i večernje animacije i program.

Plaća se: sportovi na vodi, časovi ronjenja i sve ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, relax soba, zatvoreni bazen.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela, VIP Spa i sve ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.