• Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Barselona i Madrid avionom
7 dana / 6 noćenja, avionom
DIREKTAN LET BEOGRAD-BARSELONA
+ BRZI VOZ BARSELONA-MADRID
+ DIREKTAN LET MADRID-BEOGRAD

Avionom
TERMIN/USLUGA17.09.
23.09.
22.10.
28.10.
11.02.
17.02.
10.03.
16.03.
14.04.
20.04.
19.05.
25.05.
BROJ NOĆENJA666666
LET DOSTUPANX
STANDARD - BB
PAKET ARANZMAN PO OSOBI799949949979979979
PAKET ARANZMAN TRECA OSOBA789929929959959959
DETE 0-2 GOD.595959595959
DETE 2-12 GOD.879919919949949949
PAKET ARANZMAN JEDNOKREVETNA SOBA111911591159118911891189

U cenu aranžmana je uračunato:
- Povratni avio prevoz na relaciji Beograd-Barselona i Madrid-Beograd avio kompanijom Air Serbia sa dozvoljenih maksimalnih 23 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god–nemaju pravo na besplatan prtljag).
- Aerodromske takse u iznosu od 58€. Aerodromske takse su podložne promeni do dana polaska na putovanje. Deca 0-2 godine ne placaju aerodromske takse ( avio kompanija Air Serbia)
- Smeštaj na bazi 6 noćenja sa doručkom u hotelu prema programu u standardnim dvokrevetnim, jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (3 noćenja u Barseloni i 3 noćenja u Madridu u hotelima prema programu putovanja)
- Transfer na relaciji aerodrom-hotel, hotel-železnička stanica, železnička stanica-hotel, hotel-aerodrom
- Voz Barselona-Madrid (uključen prtljag veličine 55*35*25cm + ručni 36*27*15cm. Ukoliko je prtljag veće dimenzije doplata na licu mesta je oko 20€ )
- Panoramsko razgledanje Barselone i Madrida
- Asistencija lokalnog vodiča na srpskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)
- Troškovi organizacije putovanja

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Troškovi fakultativnih izleta i poseta, ulaznice za muzeje i lokalitete
- Međunarodno putno osiguranje koje pokriva Covid-19 (mogućnost pribavljanja u agenciji)
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Barselonu u iznosu od 1.75 € po osobi po noći za boravak u hotelima 3* i 2.75 € po osobi po noći za boravak u hotelima 4*

Cene fakultativnih izleta po osobi: (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 12 putnika).
- Flamenko veče u Barseloni – oko 45 eur
- Ciutadella, Tibidabo i Pueblo Espanjol – oko 65 eur
- Toledo – oko 70 eur
- Segovija – oko 70 eur

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika a organizovani su od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Raspored izleta po danima je podložan promeni. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
HOTEL VILADOMAT 3* BARSELONA 

Hotel Viladomat je idealno lociran, u elitnom delu Barselone- Eišampli, na nekoliko minuta hoda od metro stanice (Hospital Clinic), a u neposrednoj blizini se nalazi i Trg Katalunja i Rambla. Sve sobe su sa klima uređajem, TV-om sa satelitskim programima, sefom, mini barom, wi-fi internet konekcijom. Doručak se služi po principu samoposluživanja

https://www.aa-hoteles.com/es/hotel-viladomat-barcelona

HOTEL DWO COLOURS ALCALA 4*

Hotel je smešten oko 15ak km od centra Madrida i dobro povezan sa centrom grada gradskim prevozom. Hotel poseduje restoran, recepciu, bar, lift, privatni parking...Svaka soba sadrži kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj, SAT TV, besplatan wi-fi, sef...Doručak - kontinentalni švedski sto.

https://www.dwocolours.com/en/
1. DAN  BEOGRAD – BARSELONA            
Dolazak putnika na  aerodrom “Nikola Tesla”, najkasnije u 15:00 časova (dva sata pre leta). Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Barselonu je 17:10 (let JU 584, Air Serbia). Sletanje aviona u Barselonu je u 19:50 časova–lokalno vreme. Po dolasku transfer do hotela. Noćenje.

2.DAN  BARSELONA – PANORAMSKI OBILAZAK - FLAMENKO
Doručak. Nakon doručka odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom sa vodičem na srpskom jeziku: Kolumbov spomenik, Monžuik (vidikovac), prolazi se pored Olimpijskog stadiona, Španskog sela, Čarobnih fontana, nastavak ka Španskom Trgu, Gran Via, Paseo de Gracia, prolaz pored Gaudijevih kuća Batllo i La Pedrera i šetnja oko Sagrada Familia bez ulaska…Slobodno vreme individualna razgledanja i šoping. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta Flamenko veče - fantastičan šou igrača i gitariste uz piće. Cena izleta (oko 45 evra po osobi). Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN  BARSELONA – TRI PARKA – BARSELONA
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnostili ili mogućnost fakultativnog izleta Ciutadella, Tibidabo i Pueblo Espanjol (špansko selo). Ciutadella je nekadašnje utvrđenje a danas najlepši park u gradu. Šetnja pored Zoo Barcelone , Parlamenta vlade Catalunje, romanticnog jezera i centralne fontane koja je delo catalanskih arhitekti medju kojima je i Antonie Gaudi. Potom odlazak do vidikovca Tibidabo sa koga se pruža prelep pogled na Barselonu. Panoramski obilazak crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Nakon obilaska odlazak u etno selo Pablo Espanjol koje je nastalo 30-ih godina 20.veka kao deo projekta koji je trebao da prikaže raznolikost arhitekture sela Španije. Cena izleta (oko 65 eur po osobi). Slobodno vreme za individualnu šetnju gradom. Noćenje.

4.DAN  BARSELONA – MADRID
Doručak. Napuštanje soba do 10h. Transfer do železničke stanice. Ukrcavanje na brzi voz AVE koji dostiže brzine i do 320km na sat, očekivano putovanje do Madrida je 02:30h. Po dolasku odlazak na panoramski razgled grada autobusom: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Puerta de Toledo, park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka. Transfer u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

5. DAN  MADRID – TOLEDO - MADRID
Doručak. Slobodni dan za individulno razgledanje i šoping ili mogućnost organizovanja fakultativnih izleta u Toledo. Izlet obuhvata posetu srednjevekovnoj prestonici Španije čuvenoj i po tome da je u njoj živeo i stvarao čuveni slikar, vajar, arhitekta i kniževnik El Greko. Toledo je udaljen oko 70km od Madrida. Kroz istoriju ovajali su ga brojni narodi (Rimljani, Vizigoti, Mavari..) i svi oni su ostavili trag u razvoju grada. Toledo je ostao prestonica Španije sve do 1561. godine kada tu ulogu preuzima Madrid. Povratak u Madrid. Slobodno vreme. Noćenje. Cena izleta po osobi: 70 evra.

6.DAN  MADRID – SEGOVIJA – MADIRD
Doručak. Slobodni dan za individulno razgledanje i šoping ili mogućnost organizovanja fakultativnih izleta u Segoviju. Segovoija se nalazi u regiji Kastilja i Leon, udaljen oko 180 km od Madrida. Glavna obeležja grada su najbolje očuvani rimski akvadukt, katedrala i dvorac, zbog kojih je Segovija uvršćena na listu svetske kulturne baštine pod zastitom Unesko-a. Karakteristična panorama ovog grada čije su zgrade izgrađene od terakote i krečnjaka, smeštena je na brda Kastilje koja okružuje Sijera de Guadarama. Obilazak starog dela grada: Plasa Major, panorama Katedrale, Trg Sv. Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama. Obilazak dvorca Alkazar i pauza za individualni obilazak i šetnju. Povratak u Madrid. Cena izleta po osobi 70 evra. Noćenje.

7. DAN  MADRID – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba. Transfer do aerodroma u Madridu. Poletanje aviona za Beogradu u 14:15 (let JU 571, Air Serbia). Sletanje u Beograd u 17:410časova. Kraj programa
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

TLL

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas