Dogan Beach Resort

Izmir, Turska

Opis destinacije

Izmir - Oni koji su skoro videli Izmir opisuju ga kao grad jedinstvene lepote sa širokim bulevarima, brojnim palmama, otmenim radnjama, modernim hotelima i tradicionalnim restoranima… Deo doživljaja Izmira je i vreva prometne luke s zadivljujućom slikom u kojoj se prožima jednostavnost ovovremenskog s egzotikom starih četvrti… Izmir ili Smirna je i luka koja postoji još od antičkog doba i grad je bogate prošlosti. Klima ovog turskog lučkog grada je izuzetno prijatna jer letnje vrućine ublažava takozvani "imbat", poslepodnevni morski povetarac sa severozapada. Grad izlazi na Egejsko more i danas je druga po veličini luka posle Istanbula, treći grad po broju stanovnika u Turskoj i predstavlja važan ekonomski, trgovinski i industrijski centar Turske.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 45 km od izmirskog aerodroma i 55 km od grada Izmira, na samoj obali mora. Izgrađen je 2000. godine i prostire se na površini od 3.000 m².

Plaža:
Hotel poseduje svoju peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji iz jedne trospratne zgrade i raspolaže sa standardnim i porodičnim sobama. Sobe imaju pogled na bazen ili vrt. Površine su 16 m² i u njih se mogu smestiti najviše 2 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta). Porodične sobe su površine 25 m² (max 4 osobe, jedna soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, druga soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja/ili sofa na razvlačenje). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, telefon, fen, mini bar, sef, TV i balkon.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, a la carte restoran (turska kuhinja – jednom u toku boravka besplatno), 1 bar, 1 bazen, WiFi, odbojka, pranje i peglanje veša (uz doplatu), hemijsko čišćenje (uz doplatu), doktor na poziv (uz doplatu), rent-a-car (uz doplatu), sauna i kozmetički tretmani (uz doplatu).

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.doganbeachresort.com

Napomena:
Lepa plaza sa postepenim ulaskom u more. Dobar odnos cene i kvaliteta.
1. dan BEOGRAD – IZMIR
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU820 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan IZMIR
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. Dan IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU821. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.