Idas Hotel

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Udaljen je 110 km od aerodroma u dalamanu I 10 km od Marmarisa. Pozicioniran je u Ičmeleru. Počeo je sa radom 1995. a poslednji put je renoviran 2015. godine. Zauzima površinu od 2.220 m2.

Plaža:
Peščano šljunkovita plaža je udaljena 350 m od hotela. Na plaži se ležaljke i suncobrani plaćaju dok se peškiri mogu koristiti uz depozit.

Sobe:
Petospratna glavna zgrada raspolaže sa 85 standardnih (max 3 osobe, 20 m2) i 8 porodičnih soba (dve sobe odvojene vratima, max 4 osobe, 30 m2). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, TV, sef (besplatno), mini bar (voda besplatno), telefon, fen za sušenje kose, WiFi (besplatno), balkon ili terasu.

Hotelski sadržaji:
Restoran, bar, otvoreni bazen, WiFi u lobiju, tursko kupatilo, sauna, teretana, pikado, bilijar, dečiji bazen. Plaća se: masaže, motorni sportovi na vodi, usluge lekara, pranja I peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt:
Tel: +902524554327

www.idasotel.com

Napomena:
Hotel se nalazi nadomak šetališta sa mnogobrojnim kafićima, restoranima i buticima.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.