Infinity by Yelken

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Letovalište na Egejskom moru, nalazi se u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na obali Egeja ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Brojne peščane plaže sa toplom i bistrom vodom, nude raznovrsne sadržaje za ljubitelje aktivnog života: jedrenje, skijanje na vodi, odbojka na plaži… Posle sunčanja preko dana, grad se priprema za raskošan zalazak sunca. Dok se dan smiruje, privlačni kafei, barovi i restorani duž palmama oivičenog bulevara oživljavaju. Restorani nude raznovrsne sveže morske plodove i druge egejske specijalitete. Zabava u nekoj od diskoteka ili barova je kraj idealnog dana u Kušadasiju.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Udaljen je 75 km od aerodroma u Izmiru i 3 km od centra Kušadasija. Počeo je sa radom davne 1964. godine. Poslednji put je renoviran 2018. Zauzima površinu od 15.000 m2.

Plaža:
Mali deo plaže je peščani sa postepenim ulaskom u more. Preostali deo je prekriven platformom. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotelsku celinu čine dve petospratne, tri četvorospratne i još dve trospratne zgrade koje raspolažu sa 342 standardne sobe (max 3 osobe, 18 m2) i 10 suite smeštajnih jedinica (max 3 osobe, 35 m2). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, mini bar (besplatno), WiFi (besplatno), TV, fen za sušenje kose, telefon, sef (besplatno). Nemaju sve sobe balkon.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 3 a la carte restorana (jednom tokom boravka besplatno), 5 barova, 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, akva park, sala za konferencije, WiFi, tursko kupatilo, sauna, teretana, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, teniski teren i najam rekvizita za tenis, diskoteka (ulaz), dečiji bazen, mini klub (4-12 godina). Plaća se: masaže, SPA centar, bilijar, časovi tenisa, motorni sportovi na vodi, usluge lekara, frizera, fotografa, dadilje, pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +902564604600
www.imbat.com.tr

Napomena:
Hotel je udaljen svega 18 km od antičkog grada Efesa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.