Jasmin Beach

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi oko 20m od plaže u zalivu Gümbet, Bodrum, na oko 3km od centra Bodruma i oko 35km od aerodroma Milas – Bodrum.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1995. godine, ali je potpuno renoviran 2014. godine. Sastoji se od 27 dvospratnih i trospratnih blokova u okviru kojih je raspoređeno 280 soba. Gostima su na raspolaganju bazeni, glavni restoran, à la carte restoran i 4 bara.

Za decu tu je glavni dečiji bazen, igralište, kao i bazen sa toboganima.

Plaža
Hotel ima svoj deo na gradskoj peščano-šljunkovitoj plaži, od koje je udaljen 20m. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj
Sve sobe imaju split (club sobe) ili centralnu klimu (hotelske sobe), telefon, mini bar (prazan), sef, fen, satelit TV, balkon ili terasu.

Hotelska standard soba ima  površinu 26m2   i drugačijeg je izgleda od club sobe, može imati francuski krevet ili dva odvojena kreveta i krevet na rasklapanje. Ukupno 3 osobe, po potrebi može se na upit dodati krevetac za dete.

Club standard soba ima površinu   25m2  i može imati francuski krevet ili dva odvojena krveta i dodatni krevet .

Club porodična soba ima površinu  45 m2  , sastoji se od spavaće sobe sa francuskim krevetim i odvojene prostorije sa dva dodatna kreveta.

Hotelska famıly soba je iste površine kao i club porodična soba i iste organizacije, razlika je u unutrašnjem izgledu.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive, samoposluživanje -izbor više jela (doručak, ručak, večera u glavnom restoranu), à la carte restoran (internacionalni – besplatno jednom u toku boravka od minimum 7 noći uz obaveznu rezervaciju), sladoled, užine, kao i lokalna bezalkoholna i alkoholna pića .  All inclusive koncept hotela traje uveče do 23h.

Plaćaju se: uvozna  i premium alkoholna pića, ceđeni sokovi, turska kafa i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor (na poziv), servis za pranje i peglanje veša, menjačnica, fax, frizer, mini market, fotograf, video igrice.

Sport i zabava
Hotel ima 4 otvorena bazena, 1 zatvoreni i 4 dečija bazena, stoni tenis, pikado, fitness centar, organizovane igre u bazenu,  tursko veče i večernje animacije i programi. Wi-Fi je dostupan besplatno gostima u lobiju hotela.

Plaćaju se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo.

Plaćaju se: masaže i tretmani u spa centru.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.