Ladonia Hotels Breeze Beach

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Gümbet oko 3km od centra Bodruma i oko 39km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel se nalazi na svojoj plaži na pešačkoj udaljenosti od ulice sa barovima i diskotekama. Ima ukupno 50 soba, a gostima su na raspolaganju glavni restoran, bazen i nekoliko barova.

Za decu tu je dečiji bazen.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju fen za kosu, televizor, mini bar (samo voda), telefon, televizor, klimu i kupatilo. 
Standardne sobe su površine 20m2.

Plaća se: sef, telefon.

Hrana i piće
Hotel nudi uslugu All Inclusive-samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu ( doručak, kasni doručak, ručak, večera). Gostima su na raspolaganju i Snack bar, Pool bar, a u okviru koncepta usluge su uključena sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: premium, uvozna i flaširana alkoholna i bezalkoholna pića, ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša-

Sport i zabava
Hotel ima bazen za odrasle na otvorenom i bazen za decu, od ostalih animacija tu su stoni tenis, odbojka na plaži, pikado kaoi uživo muzika. Wi-Fi internet je besplatan samo u lobiju hotela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.