Magic Sun Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi na ulazu u Beldibi. Udaljen je od aerodroma u Antaliji oko 45 kilometara, od centra Antalije 25 kilometara, dok do centra Kemera oko 12 kilometara

Opšti podaci
Hotel ima 198 soba u okviru jedne zgrade, 4 sprata, sa pogledom na planine ili more. Gostima su na raspolaganju bazen, dečiji bazen, restoran, Pool bar i Loby bar. 

Plaža
Hotel ima svoju šljunkovitu plažu od koje je udaljen oko 300 metara. Upotreba ležaljki, peškira i suncobrana je besplatna. 

Smeštaj
Hotel ima 198 smeštajnih jedinica površine 27m² u okviru jedne zgrade. Pogled može biti ka planinama ili moru. Sve sobe poseduju balkon, klima uređaj, SAT TV, fen za kosu. 

Plaća se: room service, telefon, mini bar, sef. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima glavni restoran i Pool Bar(posle 22:00 plaća se).

Plaća se: Imported Bar i Disco bar sva pića, sveže ceđeni sokovi, sladoled, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, turska kafa, nargila. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Sport i zabava
Hotel ima bazen, bazen za decu, animacija, stoni tenis, aerobik i gimnastika.

Plaća se: Internet cafe(Internet je besplatan samo u lobby-u hotela), bilijar, frizer.

Za najmlađe
Za najmlađe tu je dečiji bazen 5m², mini klub, igralište.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate koristiti tursko kupatilo i saunu.

 Plaća se: masaže, sauna i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.