Nerton Hotel

Side, Turska

Opis destinacije

Turski gradić Side nudi posebno zadovoljstvo odmora. Nekada glavna luka stare Pamfilije zauzima zapravo poluostrvo dugo oko kilometar i široko nekoliko stotina metara. Lepota ovog gradića ogleda se pre svega u ostacima građevina iz antičkog vremena od kojih se po monumentalnosti izdvajaju Apolonov hram i jedan od najvećih amfiteatara u Turskoj iz drugog veka. Život u ovom gradiću neuporedivo je uzbudljivi preko dana zbog brojnih turista iz okolnih letovališta koji ga rado posećuju. Idealan je za one što su namerni da u modernim hotelskim kompleksima u okruženju bujnog zalenila dožive svu lepotu ovozemaljskog mira s mirisima Mediterana uz čarobne zalaske sunca.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Nalazi se u Sideu, tačnije 1 km od užeg centra grada, 60 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je izgrađen 1995. godine, poslednji put je renoviran 2017. godine i nalazi se na površini od 1.600 m².

Plaža:
Privatna peščana plaža je ispred hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni dok se peškiri za plažu plaćaju.

Sobe:
Hotel čine dve četvorospratne zgrade i raspolaže sa: 113 standardnih soba (max 3 osobe, 26 m²) i 20 porodičnih soba (max 3+1 osoba, 28 m²). Sve sobe imaju: individualni klima uređaj, sef (plaća se), TV, telefon, mini bar (voda - besplatno), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i a’la carte restoran sa internacionalnom kuhinjom, 2 bara, otvoreni i zatvoreni bazen, sala za konferencije, stoni tenis, pikado, boćanje, odbojka na plaži, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, animacija, dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: masaža, frizer, doktor, spa centar, internet kafe, bilijar, motorni sportovi na vodi, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel:+90 242 7534056

www.nertonhotel.com.tr/
 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.