• Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Prag - Drezden - Karlovi Vari Nova godina 2024. - (29.12.2022./03.01.2023.)

CENA ARANŽMANA:
Cena je za sledeći termin: (29.12.2023./03.01.2024.) - Top Hotel Prague 4* 
POLAZAK IZ KV,KG,ČA,VB,TS,KŠ,BG,NS - 207€
POLAZAK IZ NI - 225€

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Karlove Vari – 30€ odrasli/20€ deca do 12 godina
– Poseta Drezdenu – 35€ odrasli/25€ deca do 12 godina
– Krstarenje Vltavom 20€/20€ deca do 12 godina
– Prevoz do centra - doček Nove Godine 10€ (povratna karta)
PAKET FAKULTATIVNIH IZLETA ODRASLI 80€ (ne uključuje vožnju do centra za doček Nove godine)
PAKET FAKULTATIVNIH IZLETA DECA DO 12 GODINA 50€ (ne uključuje vožnju do centra za doček Nove godine)

POPUSTI: (*Popust se ostvaruje u pratnji dve punoplatežne osobe. Sve osobe starije od 10 godina smatraju se odraslim osobama.) dete od 2-10 godina u 1/2  sobi: ostvaruje popust od 30% (ima sedište u autobusu, nema krevet u hotelima).*dete od 2-10 godina u 1/2+1 sobi: ostvaruje popust od 10% (ima sedište u autobusu, ima krevet u hotelima).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u hotelu sa 4*Top Praha   na bazi TRI  noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 sobama (svaka soba ima tuš/WC),panoramsko razgledanje Praga po programu putovanja u pratnji lokalnog vodiča, usluge turističkog vodiča – pratioca, troškove organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja – 700,00 rsd (odrasli 19-70 god.), 550,00 rsd (deca do 18 god.), 1.600,00 rsd (stariji od 71 god.) – osigurana suma iznosi 30.000 €,ulaznice i fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) I putnikove individualne troškove.

TOP HOTEL Praha 4*

Do objekta TOP HOTEL Praha se lako stiže sa autoputa 1, a udaljen je 800 metara od tržnog centra Chodov. Ponuda obuhvata bazen u zatvorenom, hidromasažnu kadu, solarijum, teretanu, nekoliko teniskih terena i dve recepcije. Besplatan WiFi je dostupan u foajeu i u sobama.

Od objekta TOP HOTEL Praha do centra grada se može stići za 25 minuta vožnje javnim prevozom. Autobuska stanica se nalazi ispred same zgrade.

U sobama su obezbeđeni Smart TV sa satelitskim kanalima i besplatan WiFi. Pojedine sobe su i klimatizovane. Ponuda obuhvata i sobe za goste sa invaliditetom.

Velnes i sportski sadržaji uključuju teretanu, teniske terene na otvorenom i u zatvorenom, parno kupatilo i bazen u zatvorenom. Korišćenje ovih sadržaja se dodatno naplaćuje. Na raspolaganju su vam i tajlandske masaže.

U četiri restorana u okviru objekta se služe jela češke, indijske i internacionalne kuhinje. Na raspolaganju su i tri bara, bar u foajeu sa zimskom baštom i prostor za sedenje na otvorenom. U baru u foajeu možete da uživate u osveženjima. U okviru hotela postoji i zimska bašta sa japanskim vrtom.

1.dan / Mađarska – Slovačka:
Sastanak grupe na dogovorenom mestu u u poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.dan / Češka – PRAG:
Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Sledi prva info tura i upoznavanje grada u pratnji vodiča (Staro mesto - Karlov most, Trg Malteških vitezova, bista Karla IV, Klementinijum, Staromestski trg Orloj, gradska većnica, Tinska crkva, spomenik Janu Husu, Prašna kula, Obecni dum, Karlov univerzitet, Vaclavski trg, Nacionalni muzej…). Nakon razgledanja smeštanje u hotel.  Slobodno vreme.  Noćenje.

3.dan / Prag (Nemačka / Drezden – fakultativno):
Doručak. Mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet u Drezden. Drezden je grad, kojeg bez lažne skromnosti, nazivaju Firencom na Elbi. Obilazak obuhvata šetnju centralnim delom grada: Opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodičina protestantska crkva, Dvorska rimokatolička crkva, Zlatni konjanik - Avgust Jaki, Crkva Sv.Ane,  Stari trgovački kvart, Kraljevska palata, Brulische terase... Nakon obilaska planirano je i slobodno vreme za samostalni obilazak grada i šoping u mnogobrojnim tržnim centrima uz novogodišnje popuste... Povratak u Prag. Uveče fakultativno prevoz do trga - doček Nove Godine koji se tradicionalno održava na ulicama i gradskim trgovima . Noćenje.

4.dan / Prag (Krstarenje Vltavom – fakultativno):
Doručak.  Slobodno vreme ili mogućnost predivnog krstarenja Vltavom uz bogatstvo Praških mostova koji je premoštavaju. Uveče fakultativni odlazak  u neki od restorana na reprizu  Nove Godine Noćenje.

5.dan / Prag  - Karlove Vari fakultativno 
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet u Karlove Vari jednu od najlepsih banja Evrope .Obilazak njenih  cuvenih lekovitih izvora termalne vode I kolonade, crkve Sv. Marije Magdalene I naravno izvor cuveni lekovite vode otkrivene pre 200 godina . Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Polazak u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Češke, Slovačke i Mađarske uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

6.dan / Srbija – Novi Sad – Kraljevo:
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. KRAJ PROGRAMA.
- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;

- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana do 15.03.2024. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 10, 20, ili 30. u mesecu)

- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

FNX

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.