Seher Sun Palace Resort & Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Side je turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora, a poznati su i vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun, prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 55 km od aerodroma u Antaliji , a 6 km od grada Side. Izgrađen je 2011. godine, poslednji put je renoviran 2019. godine i prostire se na površini od 11.000 m².

Plaža:
Hotel je udaljen od sopstvene peščane plaže 300 m. Bar na plaži, ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Zamena peškira za plažu se naplaćuje.

Sobe:
Hotel se sastoji od tri petospratne zgrade koje raspolažu sa: 178 standardnih soba (3 sobe su namenje za osobe sa posebnim potrebama, max 3 osobe, 26 m²), 109 dvosobnih porodičnih apartmana (dve sobe odvojene vratima, max 4 osobe, 32 m²). Sve sobe imaju: individualni klima uređaj, telefon, bežični internet (besplatno), TV, mini bar (besplatno), sef (uz doplatu), TV, tuš kabina, fen za sušenje kose, balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 2 a’la carte restorana (turski i riblji – doplaćuje se uz rezervaciju), dijetalni meni, 4 bara, 4 sale za konferencije (100-500 osoba), 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen (radi sezonski), 3 vodena tobogana, teretana, aerobik, odbojka na pesku, stoni tenis, boćanje, teniski teren, pikado, diskoteka, animacija, dečiji meni, dečije igralište, dečiji klub (4-12 godina), dečiji bazen i vodeni tobogan. Plaća se: doktor, frizer, spa centar, parna soba, đakuzi, masaža, sauna iznajmljivanje teniskih rekvizita i osvetljavanje teniskog terena, bilijar, sportovi na vodi, internet kafe.

Način služenja obroka: 
Švedski sto

Kontakt: 
Tel: +90 242 777 00 11

www.seherhotels.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.